ZF

ZF services

ZF je svetski lider u pogonskoj tehnologiji, kao i u proizvodnji bezbednosnih komponenata i komponenata šasije. Divizija ZF kompanije zadužena za bezbednost dobila je novog člana 2015., u vidu akvizije TRW –a. Trenutno zapošljava oko 135.000 ljudi, raspoređenih na 230 lokacija u 40 zemalja. ZF godišnje investira 5% prodaje u odeljenje istraživanja i razvoja, što je otprilike 1,4 biliona, koji omogućavaju održavanje uspeha ove kompanije.

Sachs

SACHS proizvodi su proizvedeni od visoko kvalitetnih materijala i predstavljaju pravo umetničko delo. Odraz su visokih performansi i pouzdanosti, što predstavlja glavni razlog najpoznatijim poizvođačima automobila na tržištu,da ugrađuju Sachs u svoja vozila. Svake godine je čak 10 miliona novih vozila opremljeno Sachovim amortizerima. Štaviše Sachs nudi i kvačila visokog kvaliteta za OE proizvođače, kao i za aftermarket.

U WINT ponudi možete naći amortizere, lamele, setove kvačila itd.

Lemforder

Brend Lemforder nudi preciznost u proizvodnji za svaki deo putničkih i komercijalnih vozila. Lemförder delovi vešanja su sigurni, pouzdani i izuzetnog kvaliteta zbog čega ostvaruje uspešnu saradnju sa vodećim proizvođačma automobila, kao i dosta značajniji napredak od svojih konkurenata.

U svojoj ponudi ima preko 13.000 proizvoda, a u WINT- u možete naći elemente vešanja, prenosa kao i kategorija proizvoda

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Unesite pojam za pretragu