WYNN’S

WYNN’S

Wynn’s je vodeći svetski proizvođač hemijskih proizvoda za vozila, profesionalne opreme i servisnih proizvoda. Izuzetno razvijena distributivna mreža, uslužuje korisnike na svim kontinentima. Wynns je najpoznatiji brend aditiva u auto industriji. Svi proizvodi su pažljivo razvijeni da unaprede kvalitet vitalnih tečnosti u automobilu kao što su: goriva, ulja ili rashladne tečnosti. Wynn’s brend ima izuzetno jaku reputaciju i prepoznatljivost po kvalitetu i kod profesionalnih korisnika i kod vozača.

Vozačima koji redovno održavaju svoj automobil Wynn’s nudi širok spektar proizvoda koji deluju preventivno ili otklanjaju probleme u radu automobila, a takođe unapređuju rad motora i sistema za gorivo, sistema za transmisiju, upravljačkog sistema i rashladnog sistema. Kada se pomešaju sa osnovnim tečnostima u vašem vozilu (gorivo, ulje ili tečnost za hlađenje), Wynn’s hemijska sredstva rešavaju ili sprečavaju da se pojavi problem zbog kontaminacije ili degradacije postojeće tečnosti.

Wynns rešava probleme!
Kao alternativa mehaničkom servisiranju, mnogi problemi vezani za vaše vozilo mogu da se reše ili da budu sprečeni korišćenjem Wynn’s aditiva i hemijskih tretmana koji su efikasni, ekonomični i jednostavni za upotrebu. Wynn’s nudi rešenje za uobičajene probleme savremenih vozila. U savremenim vozilima obezbeđuju optimalan rad svih sistema sa fluidima i produžavaju im radni vek a kod starijih vozila pružaju optimalnu zaštitu. Postoje Wynn’s tretmani koji se preporučuju za svako životno doba vozila, a pojedini se baš preporučuju za nova vozila. Što pre počnete da tretirate svoje vozilo Wynn’s aditivima nakon prve zamene ulja, to ćete duže čuvati dobro stanje vašeg motora.

Wynn’s nudi najbolja rešenja auto serviserima u vidu profesionalnih uređaja i specijalno forumulisanih sredstava, koja efikasno rešavaju uobičajene probleme u radu savremenih vozila. Wynns tretmani su preporučeni od vodećih proizvođača vozila, i garantovano podižu nivo zadovoljstva njihovih klijenata i uvećavaju profit servisa.

10 najvažnijih razloga za korišćenje Wynn’s tretmana:

1. Ponovo uspostavljaju i održavaju optimalne performanse motora.
2. Sprečavaju ubrzano propadanje i starenje sistema.
3. Štite i podmazuju delove.
4. Čiste sisteme blokirane naslagama i prljavštinom.
5. Sprečavaju stvaranje naslaga na delovima motora.
6. Zaustavljaju curenja.
7. Smanjuju emisiju štetnih izduvnih gasova.
8. Sprečavaju ili smanjuju povećanu potrošnju goriva.
9. Sprečavaju sezonske probleme.
10. Rešavaju problem lošeg mirisa u vozilu i kontaminacije A/C sistema.

Asortiman:

• Aditivi i sredstva za čišćenje sistema goriva
• Aditivi za poboljšanje kvaliteta goriva
• Sredstva za čišćenje i dezinfekciju auto klima
• Aditivi i tretmani za sisteme podmazivanja i transmisije
• Sredstva za čišćenje i regeneraciju DPF filtera
• Sredstva za čišćenje i sprečavanje curenja u rashladnom sistemu
• Profesionalne servisne uređaje i sredstva za automehaničare

Istorija:

• 1939. godine Chestien Wynn je otkrio hemijsku formulu nazvanu “Wynn’s Friction Proofing” Oil. To je bio kamen temeljac porodične kompanije, Wynn Oil Company.
• Od tada do današnjih dana, Wynn’s je razvio posao širom sveta uz neprestani razvoj tehnoloških unapređenja u skladu sa uvek novim zahtevima i izmenjenim potrebama savremenih vozila.
• Wynn’s je već decenijama unazad lider u tretmanima motora i prvi je izbor velikih proizvođača vozila, profesionalnih servisa i prodavnica proizvoda za automobile.
• 2005. godine Wynn’s je postao deo kompanije ITW Corporation, USA. Proizvođač za tržišta Evrope, Rusije i zemalja bliskog istoka je belgijska kompanija Wynn’s Belgium N.V.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Unesite pojam za pretragu