VERNET

VERNET

Od 1952. godine VERNET je proizvođač termostata na osnovi voštanih tehnologija koja se korisi kako u automobilskoj i kamionskoj industriju, tako i u sanitetskom i ogrevnom tržištu. Kompanija VERNET se dokazala kao globalan lider u termičkoj regulaciji.

VERNET nudi širok spektar inovacionih proizvoda čija tehnologija odgovara potrebama i očekivanjima klijenata – oni su kompaktni, precizni, sigurni, imaju konkurentne cene i doprinose: smanjenju potrošnje energije, zaštiti od otopljenja ili stvaranja mikroorganizma u sistemu, smanjenju prljanja i optimizira paljenje.

Godinama se VERNET drži politike odličnog kvaliteta u kombinaciji sa poboljšavanjem proizvoda i očuvanjem životne sredine, praćenjem niza međunarodnih standarda i sigurnosti personala. Kompanija progresivno razvija široku distributersku mrežu od filijala, trgovačkih kancelarija do kompanija koje razvijaju uporedo sa drugim međunarodnim kompanijama. Delatnost kompanije je usmerena ka intezivnom razvoju ove mreže i sinergiji među određenim figura, da bi postigla svetske pozicije.

U ponudi WINT-a možete naći: davače, prekidače, senzore, termostate itd.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Unesite pojam za pretragu