OSRAM

OSRAM

Nakon više od 100 godina postojanja Osram danas predstavlja jedno od dva vodeća svetska imena u osvetljenju. Sa udelom od 43% u ukupnom prometu LED sijalica na svetkom tržištu, u samom je vrhu proizvođača automobilskih lampi i LED optike. Proizvodni portfolio obuhvata vrlo širok spektar komponenata, od svetlosnih izvora, preko kontrolnih sklopova, pa sve do optičkih poluprovodnika kao što su LED diode, pri čemu ne smemo zaboraviti sisteme za upravljanje osvetljenjem i inteligentna rešenja modernog pristupa električnom osvetljenju.

U vašem domu, na poslu ili na javnim mestima, bilo da je u pitanju posao, edukacija, putovanje ili zadovoljstvo, moderni urbani enterijeri i eksterijeri su nedovojivo povezani sa električnim osvetljenjem. Najbolje rezultate u prodaji unutar OSRAMA postiže svakako divizija koja pokriva prethodno opisane segmente tržišta, ali odlične rezultate beleži i ogranak koji se bavi prodajom i razvojem sijalica za automobile. OSRAM je svetski broj jedan među snabdevačima automobilskih sijalica, bez obzira da li su u pitanju klasične ili LED sijalice. Posao sa optičkim poluprovodnicima rapidno raste i njegov strateški značaj je sve veći i veći.

OSRAM brand registrovan je daleke 1906. godine i jedna je od najstarijih i najprepoznatljivijih prodajnih marki na svetu. Važan datum u istoriji Osrama je i 1. Jul 1919. godine kada su AEG, Siemens & Halske AG and Deutsche Gasglühlicht AG objedinili svoju proizvodnju sijalica, dok je danas Siemens AG manjinski vlasnik Osrama.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Unesite pojam za pretragu