NGK

NGK Spark Plug je videći stručnjak u tehnologijama komponenta paljenja i elektronike za automobilsku industriju. Svetski najveći proizvođač svećica, grejača i senzora ima preko osamdeset godina iskustva u sistemima paljenja, sa sedištem u Japanu. Skoro svaki proizvođač automobila koristi njihove proizvode u prvoj ugradnji.

Sedište kompanije za EMEA region je u Ratingenu, Nemačka, koji ujedno i snabdeva tržište auto delova i prvu ugradnu sa dva jaka brenda NGK i NTK.

U slučaju prve ugradnje, NGK Spark Plug je dugogodičnji partner brendova kao što su Audi, Alfa Romeo, Bentley, BMW, Mercedes-Benz, Ferrari, Fiat, Ford, Jaguar, Lancia, Mazda, Mitsubishi, Opel, Renault, Seat, Skoda, Volkswagen, kao i Volvo. Dodatno, NGK Spark Plug nudi evropskom tržištu auto delova široku paletu proizvoda sve sa jednog mesta, kao što su svećice, kablovi, bobine i grejači NGK brenda i lambda senzore, senzore za temperaturu izduvnih gasova i NOx senzor NTK brenda. Svi proizvodi su proizvedeni u skladu sa OE specifikacijama i kvalitetom. Kao rezultat, kompanija snabdeva najvažnije distributere i broj jedan je u snabdevanju svećica svih evropskih kupaca.

Kompanija vodi prodajne organizacije po celom svetu, ima 24 fabrike i 5 tehničkih centara. Sa ukupno 13.000 zaposlenih u 43 kompanije generiše godišnji promet oko 2.7 miliona eura. Njihovo tehničko iskustvo je takođe vidljivo u brojnim uspesima u motornim sportovima, kao na primer to što su oficijalni dobavljač Scuderia Ferrari-ja u Formuli 1, ali i dobavljači skoro svakog tima na MotoGP-u.

 

 

 

 

 

 

 

Unesite pojam za pretragu