MOBIL

MOBIL

Mobil brend predstavlja performanse, inovaciju i ekspertizu, zauzimajući tako zasluženo mesto medju svetski priznatim globalnim brendovima. Za Mobil ulja i maziva, mobil brend predstavlja globalno prisustvo, snagu tehnologije i reputaciju kvaliteta svojih flagship i premijum maziva i kupcima i proizvodjačima opreme.

Mobil Putnički program

Mobil 1 je vodeće sintetičko motorno ulje u svetu. Visoko performansna sintetička ulja korištena u Mobil 1 su samo jedan od razloga izvanrednih performansi proizvoda. Ova tehnologija omogućava Mobil 1 da prevazidje neke od najtežih standarda proizvodjača automobila i obezbedi izvanrednu zaštitu od habanja, kako u normalnim tako i u ekstremnim uslovima.

Mobil Super je svetski poznata linija premium motornih ulja za putnička vozila. Koja obezbedjuje različite nivoe zaštite da bi odgovorila uslovima, kako bi vozili sa punom pouzdanošću. Za više o Mobil Super uljima posetite ovde.

Pored putničkog programatu je i Mobil Delvac ulje za teretni program. Postoji već više od 80 godina tako da nije iznenadjujuće da je tehnologija koja stoji iza njega odabrana od strane pet vodećih proizvodjača kamiona. Mobil Delvac je jedan od najprodavanijih brendova u oblasti motornog ulja za teretni program na svetu.

 

 

 

 

 

 

 

Unesite pojam za pretragu