MIRAGLIO

MIRAGLIO

KOMPANIJA

MIRAGLIO SPA je italijanski proizvođač podizača prozora, spoljašnjih i unutrašnjih ručica, brava, ujedno i vodeći snabdevač aftermarketa u Evropi.

Već više od 60 godina, svaki prozvod je proizveden prema najstrožim i najvišim “Made in Italy” standardima, samo za ljubitelje kvaliteta. Svi MIRAGLIO proizvodi su dostupni preko njihove mreže distributera i prodavaca.

Tržišna područja pokrivena njihovom kompanijom su: aftermarket (rezervni delovi za putnička, komercijalna i industrijska vozila) i originalna oprema (specijalna vozila i mikro vozila proizvedena od strane italijanskih i stranih proizvođača). Članovi su A.N.F.I.A. grupacije (Nacionalna asocijacija automobilske industrije) od 2015. godine, kao i INDUSTRIJSKE UNIJE Torina.

KONTROLA PROIZVODNJE I KVALITETA SU SVE LOKALI U ITALIJI

Administrativne kancelarije, rukovodici proizvodne linije i logistike, nalaze se u šedištu Rivoli u Torinu. Njihova fabrika, posvećena proizvodnji Miraglio podizača prozora, nalazi se u Leiviju blizu Đenove.

GLAVNE PREDNOSTI SU:

  • MADE IN ITALIJA – izrada proizvoda (od dizajna do gotovog proizvoda)
  • Kvalitet originalne opreme (ciklus testiranja i proizvodnje su isti kao kod Original opreme)
  • Sertifikat kvaliteta
  • Napredna logistika i skladištenje

SISTEMI BAZA

MIRAGLIO se nalazi u najvažnijim automobilskim platformama i bazama podataka – TEC DOC, Inforicambi, Kromeda, Clippart – kako bi pružio najdetaljnije i specifične informacije o podizačima, ručkama i bravama.

U Wint-u možete naći sledeće proizvode: ručice, podizače stakala, brave, cilindre brava, kvake.

 

 

 

 

 

 

 

 

Unesite pojam za pretragu