LOCTITE

LOCTITE

Osvrćući se na skoro 140 godina uspeha, vizija Henkela je da postane svetski lider u brendovima i tehnologijama. Henkel danas zauzima vodeću svetsku poziciju medju proizvodima robe široke potrošnje i proizvodima za upotrebu u industriji i dobro je poznat po brendovima kao što su Persil, Schwarzkopf i Loctite. Ova kompanija, ima sedište u Diseldorfu, u Nemačkoj i ponosi se svojim zaposlenima, koji broje oko 50.000 ljudi u preko 120 država širom sveta. Henkel posluje širom sveta i snažno je prisutan na tržištima u razvoju.

Loctite

Kad god je potrebno savršeno lepljenje, Loctite će vam obezbediti brzo, jako i trajno rešenje prilikom upotrebe u industriji kao i kod upotrebe krajnjih potrošača.Njegova kontinuirana posvećenost inovacijama osigurava konstantni razvoj unapredjenih formulacija, nudeći široku ponudu unapređenih rešenja. Henkelov Loctite je uverljiv izbor za odabir projektovanih, visokih performansi zaptivača i rešenja premaza. Dizajniran da omogući inovaciju klijenata, povećanje pouzdanosti i poboljšane proizvodne operacije, ekspanzivan portfolio proizvoda Loctite-a, nudi rešenja za najzahtevnije industrijske aplikacije.

Teroson

Henkelov Teroson je vodeći brend za lepljenje, zaptivanje, premazivanje i ojačavanje u aplikacijama popravke i održavanja karoserije i vozila, kao i u industrijskim sklopovima. Teroson rešenja omogućavaju našim klijentima da unaprede svoje procese proizvodnje/aplikacije i kvalitet proizvoda, što donosi veću profitabilnost.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Unesite pojam za pretragu