LINEX

LINEX

LINEKS Sp. Z o.o. je vodeći proizvođač automobilskih kablova na poljskom i evropskom tržištu. Proizvodnja kompanije usmjeren je na kontrolnim kablova, kočioni kablovi, kablovi kvačila, kablova za menjače, vrata, haube i kontrolnih otvaranje prtljažnika kablova, pull-push kablovi. Proizvodi se isporučuju i na tržištu rezervnih delova (aftermarket), kao prva ugradnja u proizvedenim vozila (OEM).

Zahvaljujući širokoj paleti kablova koja pokriva sve automobile i tipove vozila, kao i odličan kvalitet koji garantuje ISO / TS 16949 sertifikat, kompanija je osigurala poziciju evropskog lidera na tržištu rezervnih delova.

50 godina iskustva u automobilskoj industriji, velikim proizvodnim kapacitetom, fleksibilnost i brzo prilagođavanje potrebama tržišta, konstantno jačanje naše konkurentske prednosti. Zahvaljujući njima, svake godine povećava nivo snabdevanja i broj projekata za tržište OEM. Danas, 35% prometa Linek je prva ugradnja u vozla: SEAT, VV, FIAT, OPEL, PEUGEOT, Mercedes, Audi, Maserati, Jaguar, Peugeot, BMV.

Tradicija, razvoj i kvalitet – to su stubovi Linek Sp. Z o.o. Istorija – kompanija koja, zahvaljujući koherentan vizije svojih vlasnika, njihova posvećenost razvoju i doslednosti u potrazi za postizanje najvišeg kvaliteta proizvoda, je napravio LINEKS brend priznat širom Evrope.

 

 

 

Unesite pojam za pretragu