KS TOOLS

KS TOOLS

KS TOOLS Werkzeuge – Maschinen GmbH je jedan od međunarodno vodećih ponuđača alata i opreme za radionice. Osnovali su ga Peter Kine i Štefan Šot, 1992. kada su napustili svoje uspešne pozicije u prodaji i osnovali sopstvenu firmu. Uspešan prodor na Nemačko tržište prvih godina trebalo je sprovesti i u drugim zemljama Evrope. Odluka pada na tada drugo po redu najvažnije tržište, Francuska u Hagenau u Alzasu.

Osnivači 2000. godine donose odluku da više ne iznajmljuju prostor već da grade sami – u novoj industrijskoj oblasti u Hojzenštamu, gde bi i u budućnosti postojale mogućnosti proširenja. Radovi na planiranoj površini za kancelarije od 1.000 m² i površini namenjenoj logistici od 4.000 m² su završeni samo godinu dana kasnije.

Uspešan prodor na tržište drugih zemalja Evrope nastavlja se sledećih godina uz pomoć specijalizovanih preduzeća na tržištu. Preduzeće osniva svoju drugu podružnicu KS TOOLS Skandinavija u Kopenhagenu koja pokriva Dansku, Švedsku, Norvešku i Finsku.

Danas KS TOOLS izvozi u preko 135 zemalja širom sveta. Cilj preduzeća, da se do 2020. godine pozicionira kao jedan od najvećih ponuđača alata na evropskom tržištu, ostaje nepromenjen.

Preduzeće karakteriše visok kvalitet proizvoda, konstantne inovacije, atraktivan odnos cene i performansi, kao i velika fleksibilnost.

Proizvodni program nudi aktuelna rešenja problema i inteligentne alate za veoma zahtevne korisnike. Najmoderniji proizvodni postupci i neprekidna kontrola proizvedenih alata obezbeđuju visoku sigurnost u pogledu funkcije i dugotrajnosti proizvoda.

Osim toga, sertifikacijom sistema menadžmenta u skladu sa DIN ISO 9001, preduzeće KS TOOLS konstantno radi na poboljšanju servisa

 

 

 

 

Unesite pojam za pretragu