KAYABA

KAYABA

KYB Europe GmbH je grana Korporacije KYB, globalne kompanija sa sedištem u Tokiju, Japan. KYB je jedan od najvećih svetskih dobavljača amortizera za proizvođače vozila. Sa svojih 15 fabrika u Aziji, Evropi i Sjedinjenim Američkim Državama, KYB ima kapacitet da proizvede preko 75 miliona amortizera godišnje. Posebno je automatizovana i može promeniti proizvodnju u 15 sekundi.

KYB Europe GmbH nudi proizvode svetske klase što se tiče kvaliteta i usluge kupcima na tržištu Evrope, Bliskog Istoka i Afrike. Jedan od najvećih svetskih dobavljača amortizera za proizvođače vozila, snabdevajući 1 od 4 automobila koji silaze sa trake, širom celog sveta. KYB je najveći OE dobavljač u Evropi.

Aftermarket KYB amortizeri, proizvedeni su u istim fabrikama i koristeći iste tehnologije kao i OE. Ventili su rađeni tako da se mogu ugraditi i u vozila sa istrošenim delovima suspenzije, tako da približe vozilo stanju u kome je bilo dok je bilo novo. To znači da su aftermarket proizvodi, marke KYB isti kao– i u većini slučajeva,  bolji od OE proizvoda.

KYB obezbeđuje najbolji kvalitet proizvoda svim klijentima širom sveta u raznim industrijama. O tome govori i slogan kompanije NAŠA PRECIZNOST, VAŠA PREDNOST. KYB ne pravi kompromise kada je kvalitet proizvoda u pitanju. Sve KYB fabrike imaju standard ISO9001, QS9000 i ISO14001.

 

 

Unesite pojam za pretragu