K2

Poljska kompanija koja je dostavila nekoliko stotina miliona proizvoda u 60 zemalja širom sveta. Ovo je pre više od 20 godina izgledalo malo verovatno.

Kompanija je 1991. godine započela avanturu sa auto-kozmetičkom i automobilskom hemijskom industrijom. Odmah na početku ih je pratio entuzijazam i strast, pa su na taj način stvorili jedan od najvažnijih brendova automobilske hemije i kozmetike. Brend K2. Cenjen u Poljskoj i svetu. Svaki proizvod je rezultat njihove ljubavi prema onome što rade.

Iskustvo ih je naučilo da se dobri proizvodi kreiraju samo kada znaju istinske potrebe onih koji ih koriste, mehaničari, auto-entuzijasti ili obični vozači. Novi proizvodi se testiraju u radionicama u Poljskoj i u inostranstvu. Sa takvim iskustvom, u 2005. godini kompanija je značajno povećala broj ponuđenih proizvoda, i širenje asortimana u pod-brend K2 PRO – Profesionalni preparati za pranje automobila, K2 Turbo – rashladne tečnosti i tečnosti za kočnice, aditivi za gorivo i ulje, K2 BOND – Lepkovi, silikoni, proizvodi za hitnu popravku.

U cilju obezbeđivanja konzistentno visokokvalitetnih proizvoda, u 2006. godini poseduju standard ISO 9001: 2001. Sa posebnim osvrtom na zaštitu životne sredine od kraja 2008. godine, realizovali smo još jedan standard kvaliteta ISO 14001: 2004, koji kontroliše bezbednost i uticaj svojih proizvoda na životnu sredinu.

Godina 2008. je bila važna za kompaniju K2 i tada stvoreni pod-brend K2 Vinci sa širokim izborom mirisa i proizvioda za negu automobila. Ubrzo je dobio naziv K2 savršen.

U 2011. godini proširili su asortiman proizvoda sa pod-brendom K2 GOLD koji nudi beskompromisne, inovativne proizvode za negu automobila. Shvataju koliko je važno da širok asortiman K2 najbolje odgovara potrebama svojih kupaca. Zahvaljujući tome, brend K2 je danas jedan od najpopularnijih automobilskih hemikalija i kozmetike u Poljskoj.

 

 

Unesite pojam za pretragu