HITACHI / HUCO

HITACHI / HUCO

O brendu HUCO:

1980. godine kompanija Huco osnovana je kao proizvođač za tržište rezervnih delova za automobile. U narednim decenijama nastavljen je razvoj i proširenje asortimana proizvoda i svetske prodajne mreže za IAM i takođe OEM poslovanje. Od 2009. godine brend HUCO nudi jedinstvenu 5-godišnju garanciju i nenadmašan asortiman proizvoda. Takođe, svi podaci o proizvodima HUCO navedeni su u TecDoc katalogu. Važna prekretnica bila je 2012. godine, kada je Hitachi grupa kupila Huco Automotive GmbH.

Pored svojih usluga, od 2018. godine nude se i video zapisi sa savetima i uputstvima za instalaciju na Huco YouTube kanalu.

2020. godina proslavljena je 40. godišnjica brenda HUCO, a mnogi novi proizvodi su lansirani pod ovom markom. Kupci imaju koristi od neprestano rastućeg asortimana proizvoda i dugogodišnjeg iskustva!

 

Hitachi Astemo: Budućnost mobilnosti

Početkom 2021. godine Hitachi Automotive Sistems, Ltd. je završio poslovnu integraciju sa Keihin Corporation, Shova Corporation i Nissin Kogio Co., Ltd., formirajući Hitachi Astemo, Ltd. Novi naziv opisuje misiju integrisane kompanije, kao Astemo je skraćenica za „Napredne održive tehnologije za mobilnost“, „kako bi se obezbedio siguran, održiv i udoban život mobilnosti kroz tehnologije koje doprinose naprednom i održivom društvu“. Ovo prvenstveno uključuje pogone za elektromobilnost i razvoj autonomnih sistema vožnje. Hitachi Astemo će ponuditi napredna rešenja za mobilnost u oblastima električnih pogona za automobile, naprednih šasija, autonomne vožnje/naprednih sistema pomoći vozaču i sistema za motocikle.

Hitachi Astemo Aftermarket Nemačka

Hitachi Astemo Aftermarket Germani GmbH, bivši Hitachi Automotive Sistems Espelkamp GmbH, jedan je od vodećih partnera električnih i elektronskih automobilskih delova na tržištu. Portfelj koji se stalno povećava uključuje proizvode iz oblasti elektronike, senzora, upravljanja, isporuke goriva, upravljanja motorom i šasije.

U budućnosti kupci imaju koristi od šest izuzetnih marki: HUCO, Hitachi, Tokico, Shova, Nissin i Keihin.

 

Unesite pojam za pretragu