GKN – LOBRO

GKN – LOBRO

GKN -pogonska grupa-  je vodeći svetski proizvođač homo-kinetičkih zglobova, polu-osovina, osovina, pogonskih sistema i eDrive sistema. Kao partner, na aftermarket tržišištu sarađuje sa 18.000 ljudi, na 40 lokacija, u 20 zemalja. Sama kompanija zapošljava 38.000 ljudu u 30 zemalja. GKN zasniva svoje poslovanje na tehnologiji i proizvodnji visoko modifikovanih delova za gotovo sve proizvođače vozila i poljoprivrednih mašina, aviona i avio motora. GKN grupa ima više od 500 registrovanih partnera. Prodaja kompanije do 31.12.2010 iznosila je 4,5 milijardi eur.

ZAŠTO GKN ? – 63 miliona automobila se proizvede godišnje u svetu- za svaki auto, u svakoj zemlji – izazov je isti! Efikasan, ekonomičan, pouzdan način prenosa snage motora do točka.

Ovo je zadatak koji inžinjerski timovi uspešno rešavaju uz visok standard kvaliteta. U Aziji, Evropi, Severnoj Americi rade istraživački centri GKN grupe.13. septembra, 2011 u  Frankfurtu, Nemačka – GKN pogonska grupa dobila je Porsche Supplier Award u znak priznanja za njegov značajan doprinos globalnom Porsche portfoliu proizvoda. Nagrada potvrđuje posvećenost  zaposlenih i posvećenost pružanja svetske klase auto-pogonskih sistema i rešenja za korisnike. U novo proizvedenim automobila, lansiranim u Frankfurtu na Međunarodnom sajmu automobila (IAA) ugrađeni su proizvodi GKN pogonske grupe tehnologije na više od 60 odsto novih automobila od modela Audi A8 preko hibridnog Novi Fiat Panda!

 

 

 

Unesite pojam za pretragu