DRiV

DRiV ™ je vodeći svetski dobavljač inovativnih proizvoda i usluga na tržištu putničkih i komercijalnih vozila. Sa više od 31 000 zaposlenih poslujemo u dva poslovna segmenta: Motorpars – kao jedan od najvećih svetskih proizvođača zamenskih delova sa više proizvodnih linija i brendova; i Ride Performance – premium partner vodećim svetskim proizvođačima originalne opreme (OE).

Više od jednog veka DRiV ™ razvija inovativne proizvode koji su našim kupcima potrebni za proizvodnju vozila sledeće generacije i održavanju neprestano rastućeg segmenta postojećih vozila. Svojim kupcima smo preferirani partner zahvaljujući globalnom inženjeringu, proizvodnji, distribuciji i obezbeđenom korisničkom servisu. Nastavljamo sa razvojem novih tehnologija koje poboljšavaju performanse i udobnost vozila, uslužujući kupce sa 59 proizvodnih lokacija i 26 inženjersko-tehnoloških centara.

DRiV nudi portfolio pouzdanih i vodećih brendova u auto industriji, koji uključuje: Ferodo, Moog, Monroe, Champion, Jurid, Wagner QS, Beral, Goetze, Payen, Nural, Glyco, AE, Beru, Quick Steer i druge.

Mi smo dinamična, rastuća kompanija sa izraženom strašću prema izvrsnosti i inovacijama. Naša pokretačka snaga su naši ljudi, koji dele strast da budu najbolji; disciplinovana pažnja prema detaljima; konkurentnost; i žestoka odlučnost da se ispuni sve na šta smo se obavezali.

Unesite pojam za pretragu