DIVINOL

DIVINOL

Kao proizvođač velikog asortimana proizvoda, Zeller+Gmelin već decenijama nudi kompletna rešenja na jednom mestu – od istraživanja, preko razvoja, pa sve do proizvodnje. Sa preko 900 zaposlenih i godišnjim prometom, koji prelazi 270 miliona evra, Zeller+Gmelin je sa DIVINOL-om jedan od najvećih proizvođača maziva. Sva maziva visokog učinka se proizvode na lokaciji u južnoj Nemačkoj, po formuli „Made in Germany“.

Tokom mnogo decenija, Zeller+Gmelin se sa markom DIVINOL razvio do internacionalne kompanije sa trenutno 16 zavisnih preduzeća i velikim brojem trgovinskih partnera širom sveta. Još davne 1908. godine je Mercedes-Benz pobedio na prvim trkama izdržljivosti u Francuskoj sa motornim uljem „DIVINOL Speedy“, koje je proizveo Zeller+Gmelin.Od velike inovativnosti kompanije Zeller+Gmelin danas profitiraju brojna nemačka i internacionalna preduzeća, kao što je npr. Bosch.

Marka „DIVINOL“ je simbol izuzetne posvećenosti kupcima i izrazitog shvatanja primene i procesa. Marka „DIVINOL“ kupcima nudi preko 400 vrsta maziva u oblasti automobilizma, građevine, šumarstva i baštovanstva.

Preduzeće Wagen i marka maziva DIVINOL odlično se slažu. Oboje imaju za cilj da, zajedno sa našim kupcima, proslave i sledeći jubilej marke DIVINOL uz tesnu partnersku saradnju.

Unesite pojam za pretragu