CONTINENTAL

CONTINENTAL

Kao vodeći svetski stručnjak za tehnologiju gume i plastike Contitech je na svom terenu na svim rastućim tržištima ovog sveta – sa našim proizvodnim objektima, partnerima za distribuciju i dilerima. Njihova rešenja napravljena od gume – fascinantni visokotehnološki materijal sa bezgraničnim mogućnostima –  prosto inspirišu.Continental Aktiengesellschaft je osnovan 1871. godine u Hanoveru, a još 1991. godine menja naziv u ContiTech.

ContiTech Grupacija prenosa energije razvija i proizvodi pogonske kaiševe uparene komponente i kompletne kaišne pogonske sisteme za vozila, mašine i sisteme. Kao partner za proizvođače originalne opreme i rezervnih delova, ona ima proizvodne pogone u Evropi, NAFTA regiji, Južnoj Americi i Aziji.

Kaiševi za prenos snage pružaju bezbedan prenos snage u sve snažnijim motorima.Pneumatski sistemi pružaju komercijalnim i šinskim vozilima laganu vožnju, dok gorivo i servisne tečnosti u automobilima i mašinama teku kroz vodove creva iz Continental-a.

Kao pomoć svojim klijentima nudi E – poslovanje, odnosno locator kontakata za rešavanje pitanja, elektronske kataloge, program za lako pronalaženje proizvoda.

U WINT – u možete naći sve vrste kaiševa, setove sa vodenom pumpom, remenice itd.

Unesite pojam za pretragu