CAVO OTOMOTIV

CAVO OTOMOTIV

Cavo Otomotiv je osnovan 1984. i trenutno uživa u ulozi lidera na turskom tržištu u proizvodnji sajli. Samo tri godine kasnije kompanija je postala OEM dobavljač brendova kao što su Renault, Fiat, Toyota i mnogi drugi.

Cavo se nije zaustavio samo na proizvodnji sajli, već je proširio svoju proizvodnu paletu i na nosače za rezervne točkove, ručne kočnice kao i delove za sigurnosne pojaseve,

Kako bi na pravi način zadovoljili povećanju potražnju kompanije se preselila u Taysad industrijsku zonu, jedinu zonu sa globalnom ekspertizom automobilskih delova u Turskoj. Nova fabrika se prostirala na 15.000 m² zatvorenog prostora sa tehnološki modernom infrastrukturom.

Cavo je 1996. dobio ISO 9000 sertifiakat, a od tada je kvalitet samo rastao. Od 2006. kompanija poseduje i sledeće sertifikate ISO/TS 16949, ISO 14001, OHSAS 18001.

Od 2012. Cavo poseduje i ASES sertifikat (Renault’s Quality System), a od 2015. Q1 (Ford’s Global Quality System).

Cavo je takođe aktivan na tržištu auto delova. Kompanija pruža svojim klijentima OEM standarde kvaliteta, kao i široku paletu proizvoda koja kontinuirano raste.

Cavo je glavni dobavljač sajli za: Fiat, Renault, Peugeot, Citroën, Opel, Volkswagen, Audi, Mercedes, BMW, Ford, Toyota, Lada, Skoda, Lancia.

Svake godine Cavo povećava svoj obim izvoza i održava dominaciju na domaćem tržištu. Taj napredak će se samo nastaviti izgradnjom i održavanjem jačine brenda.

Glavna vizija Cavo brenda je da postanu najbolja kompanija na globalnom tržištu koja će se izdvajati po dizajnu i implementaciji originalnih, kao i efektnih rešenja za industriju auto delova.

Jedna od njihovih najvećih vrednosti su zaposleni, zatim timski rad, posvećenost poslu, integritet, inovacije, ekološka svest i druge.

U firmi Wagen International možete naći sledeće delove Cavo brenda: sajle kvačila, ručne, menjača, gasa i kilometraže, kao i creva.

Unesite pojam za pretragu