BERU

Firmu Beru odlikuje stogodišnje iskustvo i stalna težnja za inovacijama, a sveobuhvatnost koju ova firma ima na području auto-elektrike jača njegovu poziciju tehnološkog lidera.

Skoro 100 godina firma Beru je vođena tehnološkim iskustvom i željom za inovacijama, te je danas priznati partner u automobilskoj industriji na području tehnologije paljenja za benzinske motore i na području tehnologije hladnog starta za dizel motore. Beru proizvodni asortiman sadrži više od 4500 artikala.

Beru Grupacija jedna je od vodećih proizvođača sistema za dizel motore (hladan start) sa značajnim udelom od 40% na svetskom tržištu grejača. Beru pokazuje veliku inovativnu snagu na području elektronike sa TSS monitoring sistemom (Sistem za kontrolu pritiska u gumama). Na području dizel tehnologije (hladan start) Beru je postigao visoke standarde sa sistemom trenutnog pokretanja ISS (Instant Start Sistem) i odličnim senzorima napona grejača (PSG). Što se tiče tehnologije paljenja za benzinske motore Beru je jedan od najvećih proizvođača u Evropi. Gotovo svi poznati proizvođači automobila, komercijalnih vozila i motocikala opremaju svoja vozila originalnim Beru proizvodima koji ispunjavaju visoke kvalitativne kriterijume.

AUTOELEKTRIKA: svećice, grejači, platinska dugmad, razvodne kape, bobine, elektronika, garniture kablova, lambda sonde, antene, sijalice

Unesite pojam za pretragu