AREON

AREON

Balev doo je specijalizovan za proizvodnju osveživača automobila. Firma je osnovana 1990. godine od strane g. Dimitra Baleva i obavljala je delatnost distribucije osvežavača vazduha za automobile. Ubrzo nakon toga g. Balev je odlučio da otvori sopstveni pogon za proizvodnju osveživača vazduha i uskoro postaje vodeći dobavljač u centralnoj i istočnoj Evropi. Na samim počecima proizvodnje, kompanija BALEV je registrovala sopstvenu robnu marku i zaključila ugovore sa zemljama kao što su Rusija, Ukrajina i Grčka. Trenutno se AREON osveživači uspešno prodaju u više od 80 zemalja širom sveta.

Veruju da je njihov tim srž uspešnog razvoja i zato stalno ulažu u njegov razvoj. U poslu stalno nastoje da osvoje poverenje partnera stvaranjem inovativnih proizvoda, koji čine njihove živote ugodnijim, lakšim i udobnijim.

Proizvodni kapaciteti kompanije BALEV nalaze se na površini od 10 000 kvadratnih metara, u gradu Varni – pomorskom gradu Bugarske, koji ima veoma dobru infrastrukturu i nudi velike mogućnosti za kopneni, vazdušni, pomorski i železnički saobraćaj. Da bi zadovoljili zahteve svojih klijenata, primenjuju stalnu kontrolu kvaliteta i koriste materijale visokog kvaliteta u proizvodnom procesu.

Unesite pojam za pretragu