Akcije i novosti

Wint – standard za buduće poslovanje u industriji auto delova

Wint – standard za buduće poslovanje u industriji auto delova

Ovu godinu zatvaramo jako lepom vešću koju želimo da podelimo sa vama: kompanija Wint će svoju 28. godinu postojanja dočekati na novoj lokaciji i u potpuno novom skladištu koje je opremljeno po najnovijim standardima.

Wint novi logističko-distributivni centar koji se prostire na 11.686 m2, biće smešten na jednoj od najboljih lokacija u Beogradu, u blizini autoputa i aerodroma, što će doprineti unapređenju industriji auto-delova.

Trenutno se radovi odvijaju rapidno, sve interne i eksterne snage Winta su usmerene ka ovom projektu i očekuje se da će skladište postati operativno početkom marta sledeće godine.

Najsavremeniji automatizovani skladišni sistem

Ono što potpuno menja dosadašnji način skladištenja i distribucije robe je Autostore – automatizovano logističko rešenje urađeno po ugledu na skladišta koja već posluju u Švajcarskoj, Rumuniji i Mađarskoj.

Robots
Bins

Nastojeći da integriše sve potrebe za skladištenjem i logistikom pod jednim krovom, ova investicija vredna preko 7 miliona evra doneće 9.486 paletnih mesta i dovešće do otvaranja oko 100 novih radnih mesta u narednom periodu.

Nova lokacija predstavlja deo neprestanog truda Wint tima da se postavi najviša lestvica kada se radi o savremenom načinu poslovanja, a samim tim poveća kvalitet usluge, obim poslovanja i da se mogućnost svakog vida greške spusti na minimum.  Jako se radujemo narednoj godini i više nego nestrpljivi da našim klijentima i partnerima predstavimo prvo automatizovano skladište u industriji auto-delova.

Unesite pojam za pretragu